Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Κοτόσουπα απλή και νόστιμη!

Υλικά
κοτόπουλο στήθος κομμένο σε μικρά κομμάτια
3/4 φλιτζανιού ρύζι γλασέ
1 λεμόνι
1 αυγό
αλάτι

Εκτέλεση
Βράζουμε το κοτόπουλο σε περίπου 2-2,5 λίτρα νερό με αλάτι ή κύβο κότας για τουλάχιστον μια ώρα σε μέτρια φωτιά, το ξαφρίζουμε αν χρειαστεί. Βγάζουμε το κοτόπουλο από το ζωμό και ρίχνουμε το ρύζι. Σε περίπου 15 λεπτά, χτυπάμε το αυγό με το λεμόνι και τα ρίχνουμε μέσα στο ζωμό. Επιστρέφουμε το κοτοπουλάκι πίσω στη σούπα! Καλή μας όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου